Новини минулого: 11 серпня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 11 серпня 1970 року

Підручники для партнавчання. У Політвидаві України вийшли в світ підручники для шкіл основ марксизму-ленінізму: «Історія КПРС», «Діалектичний матеріалізм», «Хрестоматія з діалектичного і історичного матеріалізму». До початку нового навчального року в системі партійного навчання на книжкові полиці магазинів і бібліотек надійдуть книги «Володимир Ілліч Ленін. Біографія», «Нариси історії КПРС», «Політекономія». Вперше українською мовою видаватиметься 150-тисячним тиражем «Курс наукового комунізму».

Хроніка. Президія Верховної Ради Української РСР увільнила тов. Сахновського Г. Л. від обов’язків міністра торгівлі Української РСР у зв’язку з переходом на пенсію.

Вирішив одинадцятиметровий. У неділю відбулась чергова зустріч на першість з футболу серед майстрів «Б». Луцькі торпедівці на своєму полі приймали команду «Енергія».

Як відомо, у першому колі лучани програли в Новій Каховці з рахунком 0 : 2. Тому численні прихильники «Торпедо» сподівалися на переконливий реванш своєї команди. На жаль, цього не сталося. Протягом усього матчу торпедівці грали мляво, сумбурно і перемогу вирвали з великими труднощами. На останній хвилині у ворота «Енергії» був призначений 11-метровий штрафний удар. Його реалізував Е. Іващенко. Тепер лучани набрали 31 очко і, як раніше, займають другу сходинку в турнірній таблиці своєї зони.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Оксана ШТАНЬКО

Коментарі