Новини минулого: 1 серпня

  1. Новина відноситься до:

Луцький нацистський тижневик "Український голос", 6 серпня 1942.

Футбольні змагання на Волині. Дня 12.VІІ. 1942 р. в Дубні відбулися футбольні змагання поміж лубенським спортовим клюбом при "Просвіті" і дружиною німецьких вояків у Дубні, що за кінчилися перемогою дружини "Просвіти" у відношенні 5:2 (1:1). Глядачів понад 1000. Дня 26.VII. 1942 р. у Костополі відбу лися футбольні змагання поміж дружинами УСК „Просвіта" Рівне і УСК "Просвіта" Костопіль, що закінчилися перемогою остан ніх у відношенні 7:3 (3:2).

ТЕАТР і КІНО. Волинський Український Театр у суботу 8 серпня о год. 17-і й, і неділю 9, о 13 і 17-і: „Дай серцю волю, заведе в неволю".  Драма на 5 дій в  картинах М. Кропивницького. Кіно Гльорія-Паляст до понеділка 10 серпня висвітлює фільм „ТІЛЬКИ КОХАННЯ". В головних ролях: Герта Файлєр, Гайац Ріман. ТИЖНЕВИК. Початок сеансів: 179:00. У суботу і неділю: 14:00 і 17:00

Платничі засоби в Райхскомісаріяті. Райхскомісар для України урядовим оголошенням устійнив, що є передбачене як краевий платничий засіб, а тим самим на терені Райхскомісаріяту дозволеним платничим засобом. Згідно цього аж до відкликання внутрішньо краевими платничими засобами є банкноти Центрального Емісійного Банку України, що називаються карбованці, райхскредітшайни, німецькі розмінні монети з цинку на один, п'ять і десять райхспфеніків, совєтські білети на один і три рублі і копійкові монети.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі