Новини минулого: 29 липня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 29 липня 1973 року.

БУТИ В РЯДАХ ЛЕНІНСЬКОЇ ПАРТІЇ — ЦЕ ПОЧЕСНО І ЦЕ БАГАТО ДО ЧОГО ЗОБОВ'ЯЗУЄ. І МИ ПЕРЕКОНАНІ, ЩО ЧЛЕНИ НАШОЇ МАЙЖЕ 15-МІЛЬЙОННОЇ ПАРТІЇ І ДАЛІ ВИСОКО НЕСТИМУТЬ ПРИЙНЯТИЙ НАМИ, ЯК ЕСТАФЕТУ, ВІД ЛЕНІНА ЧЕРВОНИЙ ПРАПОР ЖОВТНЯ, ПРАПОР КОМУНІЗМУ!

Із промови товариша Л. І. Брежнєва на урочистому засіданні в Москві, присвяченому 70-річчю II з'їзду РСДРП.

Перебування товариша Гречка А. А. в Ростовській області. Протягом трьох днів у Ростовській області перебував член Політбюро ЦК КПРС, міністр оборони СРСР товариш А. А. Гречко. В обкомі КПРС він зустрівся з партійними і радянськими працівниками області і міста Ростова. Товариш А. А. Гречко побував на заводі «Ростсель-маш», ознайомився з його реконструкцією і роботою по випуску нових зернових комбайнів «Нива», відвідав приміські господарства Ростова

У поїздці по області товариша А. А. Гречка супроводили перший секретар обкому КПРС І. П. Бондаренко, другий секретар обкому партії М. М. Іваницький і перший секретар Ростовського на-Дону міськкому КПРС Б; І. Головень.

Ярмарка в Вербичному. ТУРІЙСЬК. Літнього надвечір'я чимало людей зібралося в центрі села Вербичного. Купичівське ССТ влаштувало тут ярмарку. Кілька автомашин вивезло для покупців промислові і господарські товари. Купичівські торговельники не вперше організовують такі зустрічі з пайовиками. Виїзні ярмарки проводили вони навіть у селах сусіднього Рожищенського району. Кооператори часті гості у гвардійців жнив. «Переносять» свої прилавки в поле кафе «Ромашка», ларьок № 1. Трудівники можуть придбати тут товари першої необхідності, продовольчі вироби.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі