Новини минулого: 23 липня

  1. Новина відноситься до:

«Радянська Волинь», 23 липня 1963 року

За № 5000... 20 липня колектив третього цеху Луцького машинобудівного заводу здобув нову трудову допомогу. В цей день він достроково відправив споживачам автолавку № 5000. З цього приводу на підприємстві відбувся мітинг.

 - Три роки тому, сказав у своєму виступі на мітингу маяк заводу слюсар-зварник Євген Кримуза, –  мені випала честь монтувати першу авто лавку. Порівнюючи їх, відзначу: майстерність нашого колективу набагато зросла. Тепер ми випускаємо продукцію не лише з випередженням графіка, а й високої якості. Він і всі, хто виступав, закликали колектив цеху працювати так, щоб достроково завершити річне завдання.

Сторічний ювілей. Гавана, 22 липня. (ТАРС). У Гаванському університеті вчора завершилися торжества, присвячені сторіччю з дня заснування факультету природничих наук. На великому мітингу, що відбувся в одному із залів університету, виступив президент Куби Освальдо Дортікос. У своїй промові Дортікос підкреслив величезне значення університетів країни в справі підготовки висококваліфікованих спеціалістів для народного господарства. Він підкреслив також необхідність всемірно розвивати науково-дослідну роботу в університетах, зміцнювати їх зв'язок з життям, з потребами економічного розвитку країни.

Погода. За даними гідрометеорологічної служби, сьогодні в Луцьку та області слід чекати малохмарну, без опадів погоду. Вітер слабкий. Температура вдень 25–30, вночі 10–15 градусів тепла.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Оксана ШТАНЬКО

Коментарі