Новини минулого: 15 липня

  1. Новина відноситься до:

Луцький нацистський тижневик «Український голос», 16 липня 1943

Оркестра Української Поліції в Луцьку. Недавно при Українській Поліції в Луцьку організовано духову оркестру, що складається з 23 осіб разом з капельмейстром. За короткий час оркестра добре підготовилася і зараз справляє дуже гарне вражіння. Кожної неділі виступає вона в Міському парку, захоплючи своєю грою численних слухачів, що масами оточують її підчас виступів і нагороджують кожну гру ряс ними оплесками.

Волинські тяглові воли для східної України. Планомірний розвиток плекання тяглових волів на Волині є не обхідний, бо існує намір віддати з Волині для східної України в наступних роках більші контингенти тяглових волів, щоб доповнити стан запряжних тварин. Перший транспорт 400 волів до Харкова вже відправлено з Кобриня.

Тяжка катастрофа Стамбульської підземної залізниці. У вівторок розірвалася в Стамбульській підземній залізниці линва, якою були зв’язані два вагони підземної гірської залізниці. Вагони в повному ході цілою силою пробилися через мури домів по другій стороні. Числяться з багатьома убитими. Цілу дільницю міста замкнено.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі