У Луцьку невідомі пошкодили пілон та розмалювали транспортні зупинки

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

Невідоми розбили скло в одному з пілонів, що входить до системи туристичного ознакування, та розмалювали зупинки громадського транспорту.

Це трапидлося незадовго після того, як комунальники очистили транспортні зупинки від написів та реклами, щоб розмістити там фотографії міста, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

«Дуже модно говорити, що Луцьк - європейське місто, Україна - Європа. Більшість лучан є європейцями. Ми демонструємо це своїм сусідам. Але є прикрі факти, які демонструють, що нам ще далеко до Європи. Тиждень тому, в рамках підготовки до святкових заходів, проводилися роботи з очистки від написів та реклами навісів на зупинках громадського транспорту. На ці роботи з міського бюджету витрачено близько 20 тисяч гривень. Це гроші міської громади. Ми хотіли наклеїти на кострукції зупинок фони міста на оракалі. Це дуже гарно виглядатиме та нестиме позитивні емоції», - прокоментував ситуацію перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Також у Луцьку пошкодили пілон, що знаходиться на Замковій площі. З одного боку розбили скло. Тут планують встановити антивандальне скло зі спеціального сплаву. Це обійдеться міському бюджету у сім тисяч гривень.

Варто зазначити, що система туристичного ознакування міста складається з одинадцяти багатовекторних вказівників та трьох інформаційних світлових пілонів, що встановлені в ключових місцях руху туристичних потоків. Їх систематично доводиться ремонтувати, оскільки їх пошкоджують.

Лучан закликали бережно ставитися до майна громади, та у випадку, коли стануть свідками того, як хтось розмальовує фасади будинків та зупинки, розміщує рекламу у недозволених місцях тощо, телефонувати правоохоронцям та на службу оперативного реагування міської ради «15-80».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі