Новини минулого: 20 червня

  1. Новина відноситься до:

Газета «Радянська Волинь», 20 червня 1987.

Фільм двома мовами. Недавно в Парижі демонструвався фільм, котрий озвучувався двома мовами одночасно. На одній звуковій доріжці було записано французьку мову, на другій – англійську. Залежно від того, в якій країні демонструється фільм, можна відтворювати той чи інший запис.

В обласному театрі. Гастролі Івано-Франківського обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка. 20 червня – «За двома зайцями». Початок вистави о 19:30.

Поїздка до друзів. Два дні виступав у Хелмі Польської Республіки ансамбль пісні і танцю Луцького міського Будинку культури. Щирими оплесками нагороджували трудівники Хелма виступи волинян. Особливо сподобалися їм вокально-хореографічні композиції «наш коровай!, «волинь моя», в яких краса і велич рідного краю. Учасники ансамблю пісні і танцю ознайомились з архітектурними пам’ятками міста Хелма і Любліна, хвилиною мовчання вшанували тих, хто був замучений і спалений у роки війни в концтаборі Майданек. Надовго залишаться в пам’яті волинян теплота і щирість польських трудівників.  

У червні 1987 до водойми в парку 900-річчя Луцька забрів лось. З цієї оказії написали замітку в газету. Про подальшу долю невідомо. Лося ніхто не чіпав. Скоріше всього, він помандрував у ліс. У статті йдеться про те, що такий випадок був не першим. Фото М. Клейнермана

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі