Новини минулого: 17 червня

  1. Новина відноситься до:

Луцький тижневик часів гітлерівської окупації «Український голос». Номер за 18 червня 1942 року. Мовою оригіналу.

Закінчення курсу крою і шиття в Луцьку. Цими днями закінчилось навчання на шестимісячних курсах крою і шиття в Луцьку. 12 і 1З червня ц. р. відбулися іспити курсанток в присутності представників Уряду Праці і Шкільного Інспектора. Іспити дали добрі наслідки. Склали іспити і одержали відповідний документ про закінчення курсів 38 курсанток.

Свято могил. Дня 28.6.1942 р. в річницю смерти замордованих большевиками українців відбудеться СВЯТО МОГИЛ. Після Служби Божої буде процесія до місця спочинку поляглих з вінками від родин. В год. 3-ій пополудні буде відправлена на могилах ПАНАХИДА. Український Допомоговий Комітет у Луцьку.

Німецький стадіон у Києві. У Зелену неділю відкрито в Києві в присутності команданта міста «Німецький стадіон». Комісар міста надбурмістер Рогауш у своїй промові повідомив, що цей стадіон, який давніше називався «Динамо», віддається для вжитку німецької спортової організації. На закінчення відбулися змагання у футболі та у відбиванні в присутності приблизно 4000 глядачів.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі