Старі фото: Знана волинська модель Марина Занюк

Старі фото: Знана волинська модель Марина Занюк
  1. Новина відноситься до:

Враження, які не передати словами, спогади, що не можна повторити, але хочеться пережити ще не раз, – саме такі незабутні емоції здатні нам нагади світлини.

І хіба не кожному цікаво буде переглянути старі фотографії публічних людей, які привідкриють не лише невідомі сторінки з їхнього життя, а й покажуть їх з абсолютно нової сторони.

«Хроніки Любарта» розпочали рубрику «Старі фото», у якій публікуватимуть світлини із сімейних архівів відомих волинян.

«Першопроходцем» нашої рубрики стане перша красуня Волині – Марина Занюк. Такий статус «приклеївся» до Марини вже давно і хоча деякі її вихованки у своїй кар’єрі намагаються іти далі своєї наставниці, красуня таки залишається моделлю номер один на Волині.

Зі слів відомої волинянки, у перших класах школи вона ще не здогадувалася, що стане моделлю. У старших класах хотіла бути перекладачем, адже дуже любила англійську мову. Ще надавала перевагу математиці і точним наукам, надалі ж смаки дещо змінились і все-таки найбільше полюбила гуманітарні предмети, а от інтеграли, синуси і косинуси стали нудними, - ділиться спогадами Марина.

Випуск з дитсадка

На згадку про перший клас

Навчання у модельній школі розпочала з 15 років. «Було цікаво щось навчитись для себе, подивитись як це, конкурси краси, покази мод, фотосесії... Напевне, тоді й почала мріяти про «моделінг», - ділиться Марина Занюк.

Перше професійне портфоліо: 18-річна красуня з мрійливими очима і загадковою посмішкою

А ось тут 20-річна дівчина позує для реклами

Марина Занюк розповідає, що думка про кар’єру моделі з’явилась під час першої закордонної поїздки в Китай, коли побачила справжній «моделінг», а не гру в нього, що була на той час у Луцьку.

«В Луцьку «моделінг» чомусь тоді асоціювався з конкурсами краси, які були дуже популярні, насправді це дві зовсім різні сфери. Конкурси краси - це швидше шоу-бізнес, який нічого спільного з «моделінгом» не має!», - зауважує красуня.

Відома лучанка каже, що її агентство (яке завдяки ребрендингу у вересні тепер має назву MZM) стало більшим і тому займає майже весь її вільний час. Проте, наголошує, незважаючи ні на що, увесь вільний час намагається проводити з сім’єю, синочком. Та додає, що робота і є захопленням - улюбленою справою.

На запитання, яку роль краса відіграє в житті жінки, Марина Занюк відповіла: «Моя робота пов’язана з красою і красунями. Але краса зовнішня обов’язково має бути в поєднанні з внутрішньою!»

Пропонуємо читачам переглянути світлини з найяскравішими моментами з життя.

Дозвілля з братом та сестрою

Конкурс «Міс Волинь», 2000 рік

Перший показ Анни Дідух. Тут Марині орієнтовно 20 років

21-річна красуня приміряє весільне вбрання

Всеукраїський конкурс «Miss Fujifilm», 2002 рік

А підтримувати таку чудову форму екс-моделі допомагають фізичні навантаження, адже тричі на тиждень відвідує спортзал, замається з тренером та контролює своє харчування. 2011 рік

«На жаль, лижі не освоїла і не маю бажання»

Обличчя відомої моделі неодноразово з’являлося на сторінках глянцевих журналів.

India Fashion Week AW, 2012 рік

Для реклами ESTRO, 2015 рік

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі