«Хроніки» рекомендують: найкращі книги-новинки для дітей

«Хроніки» рекомендують: найкращі книги-новинки для дітей

Стартує новий навчальний рік. Не хочете обмежувати свою дитину творами із шкільної літератури? «Хроніки Любарта» рекомендують новинки найкращих книг для дітей. Серед сьогоднішньої підбірки улюблені дитячі автори – Содомка Мартін та Малик Галина.

СОДОМКА МАРТІН. ЯК ЗМАЙСТРУВАТИ ЛІТАК. – ЛЬВІВ: ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА, 2015

 

Герої нової книжки Мартіна Содомки «Як змайструвати літак» – друзі-нерозлийвода горобець Зила і пацюк Арні вирішили змайструвати літак, аби полетіти в мандри. Це завдання не з простих, як зрештою, і сконструювати автомобіль. Але ж і це їм торік вдалося!

Читачі книжки не лише довідаються, з яких деталей літак складається і як ним керувати, що таке підйомна сила і що потрібно для доброго польоту, але й пізнають цінність справжньої дружби.

ПРОХАСЬКО ТАРАС, ПРОХАСЬКО МАР’ЯНА. ЯК ЗРОЗУМІТИ КОЗУ. – ЛЬВІВ: ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА, 2015

 

Третя книжка «кротячої епопеї» Тараса Прохаська і Мар'яни Прохасько

«Як зрозуміти козу» потішить і дітей, і дорослих, які не забули, як то –бути дитиною. Адже лише дитина може писати листи Миколаєві, щиро вірячи, що від нього можна просити і отримати геть усе – від мандаринок до летючого корабля.  І вже на цьому кораблі з поетичною назвою «Метафора»  можна вирушити в мандри до моря – разом з Муркавкою, Повзом та їхніми друзями. Можна замешкати на острові і навчитися розуміти навіть… козу.

МАЛИК ГАЛИНА. НАДЗВИЧАЙНІ ПРИГОДИ АЛІ. КИЇВ: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2015

 

Герої популярної трилогії «Незвичайні пригоди Алі», яку написала улюблена казкарка української малечі Галина Малик, допоможуть тобі зрозуміти, що все-все на світі залежить від кожного з нас. А найбільше від нас залежить наше майбутнє! І тому дуже важливо доводити усі справи до кінця і, подібно до дівчинки Алі, відважно боротися з брехливими обіцянками-цяцянками та іншими сяк-таками. Адже через невиконані обіцянки наше майбутнє може перетворитися на мильну бульбашку... Повість увійшла до шкільної програми.

ГРИДІН СЕРГІЙ. КІГТИК КОВБАСКО. – ЛЬВІВ: ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА, 2015

 

П’ятикласникові Олегові життя власного кота Кігтика Ковбаска здається мало не щастям – їж, гуляй і вилежуйся, скільки влізе. Проте одного ранку хлопцеві доведеться прокинутися… котом. А Ковбаскові – піти до школи замість свого господаря. Якими пригодами обернулося це дивне перетворення – читайте у новій книзі Сергія Гридіна.

МАКДОНАЛД МЕҐАН. ДЖУДІ МУДІ. – ЛЬВІВ: ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА, 2015

 

На вас чекає знайомство з кумедною дівчинкою на ім’я Джуді Муді, у якої частенько змінюється настрій. Він буває хороший, поганий, передшкільний, шкільний – який завгодно. А ще у неї є  молодший братик Стінк, найкращий друг Рокі та «заклятий» друг Френк Перл. Вони потрапляють у різноманітні пригоди, вчаться тішитися маленьким і великим радощам. А головне – вони неодмінно подарують усім читачам усмішку! 

 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі