У луцьких патрульних - новий керівник

Джерело: Інформаційне агентство Волинські новини

Олександра Вовченка як нового керівника Управління патрульної поліції у Луцьку представили поліцейським.

Представлення новопризначеного керівника патрульної поліції Луцька особовому складу відбулося 20 квітня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Заступник Голови Національної поліції України - керівник патрульної поліції Олександр Фацевич наголосив, що не варто вважати, що попередній керівник Антон Цюцюра щось робив не так і його понизили – навпаки, він вирушає у більше місто, навчатиме патрульних у Кіровограді тому, як правильно організовувати службу на прикладі Луцька. Він зазначив, що управління у Луцьку може показати приклад іншим містам у сфері дисципліни та організації служби, ставлення до матеріальних цінностей та громадян.



Зі слів Олександра Фацевича, Олександр Вовченко постійно працював на вулицях Луцька, як належне виконував поставлені завдання, добре показав себе у Києві як хороший командир роти, який завжди піклувався про особовий склад. Також він виконував завдання на посаді командира батальйону у Харкові. 

Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що, відповідно до результатів незалежного опитування лучан, яке організовувало посольство Канади, мешканці міста найбільше довіряють саме патрульній поліції.

Олександр Фацевич зазначив, що у реформі Національної поліції найбільше значення відіграє патрульна поліція і довіра до Нацполіції існує завдяки патрульним.

Він зауважив, що, оскільки патрульна поліція починає працювати у низці великих міст України, потрібні досвідчені керівники управлінь. Отже, Антона Цюцюру вирішили призначити на посаду начальника Управління патрульної поліції у Кіровограді, оскільки це місто є більшим, ніж Луцьк, з гіршою криміногенною ситуацією. У Луцьку керівником патрульної поліції призначили людину, яка працювала у місті.

Олександр Вовченко розповів, що у Луцьку планує перш за все працювати над нормальною організацією дорожнього руху. Однією з основних причин високої аварійності є погана організація дорожнього руху, болючими питаннями лишаються дорожні знаки та розмітка. Також налаштовуватимуть нормальні стосунки з судами, адже наразі є чимало скасованих постанов, що обурює патрульних.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі