Cимфонічний рок-оркестр BREVIS зібрав у Луцьку аншлаг

Джерело: Інформаційне агентство Волинські Новини
  1. Новина відноситься до:

Нову програму світових хітів – «Рок-Весна» презентував у Луцьку симфонічний рок-оркестр BREVIS. Концерт відбувся у неділю, 17 квітня, в Палаці Культури міста Луцька. Про це інформує Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, в унікальному аранжуванні для глядачів звучали хіти легендарних рок гуртів та виконавців: Depeche Mode, Queen, Soulsavers, Muse, Sting, Bryan Adams, AC/DC, Beatles, Guns-n-Roses, Gary Moore, Robbie Williams, John Newman, System of a Down, Metallica, Bon Jovi, Slipknot.

Особливо вразило лучан спільне виконання композиції «Bring me to life» гурту Evanescence вокалісткою BRAVIS Мирославою Толочик та фронтменом рівненської музичної формації «FARINHATE» Олексієм Дивачевським.

Також ліричним виконанням відомих композицій та неймовірно красивою грою на саксофоні потішив публіку музикант Володимир Матлах, а вокаліст Михайло Фіськович приємно здивував власним вмінням змінювати тембр голосу – від «рокового» хриплого до мелодійного і високого.

На фото - Михайло Фіськович

Володимир Матлах

Не обійшлось і без дотепних жартів керівника оркестру Геннадія Фіськового, який постійно веселив та запалював публіку.

«Неймовірні враження! Концерт, що перевертає душу! Дякую, повертайтесь з новими хітами», - пише у соцмережах лучанка Оля Яцишина.

Загалом же, луцькі меломани довго не відпускали улюблених музикантів зі сцени, тричі викликаючи їх виступити «на біс». До слова, останні три композиції лучани слухали стоячи.

Так, у обласному центрі Волині концерт рок-оркестру BREVIS спричинив справжній аншлаг, адже зал Палацу Культури міста Луцька був заповненим вщент.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Вікторія СЕМЕНЮК

Коментарі