Новини минулого: 18 квітня

  1. Новина відноситься до:

Тижневик Ziemia Wołyńska, 20 квітня 1930

Луцьк. З’їзд власників автобусів на Волині. 27 дня поточного місяця о 12 годині в полудень з залі Дому польських товариств у Луцьку відбудеться з’їзд усіх власників автобусів з цілого воєводства волинського. На з’їзді будуть обговорені наступні справи: боротьба взаємної конкуренції, встановлення наступних розкладів руху, справа податків з автобусних квитків, які мають бути впроваджені з початку цього року, утворення Волинського центрального округу власників автобусів тощо. На з’їзд прибуде делегат з Варшави, який виступить з доповіддю про актуальні питання автобусного сполучення в Польщі загалом і на Волині зокрема.

Луцьк. З екрану. Кінотеатр «Аполло» покаже у святкові дні польський продукт «Під прапором кохання» (Pod banderą miłości). Сценарій фільму опрацював Єжи Браун. Режисер – Йозеф Росен. Ця стрічка мала великий успіх у кінотеатрах столиці.

Рівне. Смертельне отруєння денатуратом. Споживання денатурату, який містить отруйні речовини, є дуже небезпечним для здоров’я і навіть життя людини. Доводить це випадок, який мав місце в домі адвоката Єгорова. Сторож Хмель Олександр напився денатурату і через кілька годин помер, незважаючи на негайну лікарську допомогу.

Ковель. З Національної організації жінок. Як і в минулі роки Національна організація жінок у вербну неділю організувала продаж верби перед гарнізонним костелом. Цей костел відвідують парафіяни, які живуть у східній частині міста, усі верби швидко розкупили.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Олександр КОТИС

Коментарі