Луцькі діти створюють писанкові візерунки для мистецького проекту «Страсний тиждень»

Джерело: Музейний простір Волині

Гомін, усмішки, кольорові барви, писанкові візерунки, святкові образи. Волинський краєзнавчий музей ожив під час того, як малювали писанкові візерунки до Великодня разом з Тетяною Мялковською.

Про це повідомляє Музейний простір Волині.

У такій енергійній, динамічній атмосфері відбувся майстер-клас з Тетяною Мялковською, головою правління ГО «П’ятерня», членом Національної спілки художників України.

 Учні 3-А класу школи № 25 уважно слухали про Великодні традиції українців, в своїй уяві відшукували образи, з якими пов’язані радісні миті величного свята, і зосереджено малювали їх на пластикових аркушах спеціальними фарбами. Готові малюнки будуть вмонтовані в каркасні конструкції у вигляді писанок.

 Такі інтерактивні заняття проходять в різних навчальних та культурно-освітніх закладах міста Луцька й організовані в рамках соціального мистецького проекту «Страсний тиждень». Його ініціатором є Тетяна Мялковська. Реалізується проект при підтримці Управління культури Луцької міської ради і буде представлений громадськості 29 квітня 2016 року о 12 год. на центральній площі м. Луцька.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі