Новини минулого: 14 квітня

  1. Новина відноситься до:

Луцьк. З Сеймику. Відбулося засідання Повітового сеймику, на якому після прийняття протоколу та залагодження персональних справ, ухвалили залагодити наступні справи:

1) уповноважити керівника Технічного відділу Вознесенського на провадження ремонту шпиталю у Рожищі в рамках бюджету 2.200 злотих

2) поправити відтинок Воєводської дороги Луцьк-Боремель біля Луцька коштом 10 тисяч злотих з тим, що другу половину суми покриє Магістрат Луцька, а також що роботи буде проводити технічний персонал Повітового відділу

3) приступити до експлуатації каменярні в Яновій Долині, на що асигновано 20.000 злотих

4) закупити вирощені продукти для опікунських закладів, а також скласти подяку Хлібному субкомітетові за пожертву 200.500.000 марок.

Рівне. З’їзд інспекторський. Дня 14 поточного місяці відбувся з’їзд шкільних Інспекторів Волинського воєводства. На порядку денному була доповідь Інспекторів про стан шкільництва в даний час, врегулювання наукових програм, організацію шкільних бібліотек, а також регулярне відвідування шкіл дітьми.

Ковель. Драматичний гурток гімназійної молоді відіграв Śluby panieńskie Фредра. Прибуток з вистави направили на освітні цілі гімназії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі