Новини минулого: 11 квітня

  1. Новина відноситься до:

Газета «Wołyń», 16 квітня 1933 року

Інавгурація футбольного сезону в Луцьку. На інавгурації футбольного сезону в Луцьку в суботу і в неділю відбулося 2 товариські зустрічі. В суботі відбувся матч між командами W.K.S. (Луцьк) та «Гасмонея» (Луцьк). Зустріч завершилася з рахунком 3:2. Браму для W.K.S. здобули Шаєр, Рудняк і Стефанюк. В неділю відбулася грам між командами P.K.S. (Луцьк) та W.K.S. (Луцьк). Гра завершилася перемогою P.K.S. з рахунком 2:1. Слід зазначити, що ця команда виступала у резервному складі.

Ковель. Кінотеатр Oaza. Дня 10 біжучого місяця Комісія експертів і представників влади видала позитивний висновок про технічний стан і громадську безпеку нового кінотеатру Oaza. У зв’язку з цим в найкоротший термін відбудеться відкриття нового кінотеатру.

Любомль. Підпільний склад тютюнової сировини. Влада скарбова викрила нелегальний гуртовий склад тютюнової сировини у місцевого купця Давіда Вайцфрухта. Знайдено 4 мішки сировини вагою на понад 100 кг сировини. Ведеться слідство.

Луцьк. Трагічний випадок. 14-річний учень державної гімназії Володимир Ніконов в часі забави з коротким малокаліберним карабіном перелізав через пліт, обкручений колючим дротом. Через неуважність зачепив курком за дріт і пролунав постріл. Кулю потрапила нещасливцю в око і прошила мозок, спричинивши смерть. Загибель одного з найкращих учнів класу і улюбленця вчителів спричинило велику тривогу.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Олександр КОТИС

Коментарі