У прокуратурі Волинської області спростували інформацію про «викрадення» асфальту

Інформацію про те, що прокуратура начебто привласнила частину асфальту, що використовувався для ремонту зупинки біля готелю «Україна», прокоментували у прокуратурі Волинської області.

Як розповіла під час брифінгу 4 квітня речниця прокуратури Волинської області Наталія Мурахевич, зважаючи на те, що у публікації від 1 квітня у інтернет-виданні «Хроніки Любарта» вказувалося на факт ремонтних робіт як на крадіжку асфальту, відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Йшлося про те, що невстановлені особи начебто викрали матеріали.

Насправді, ситуація є побутовою – дорожнє покриття на в’їзді у внутрішній двір прокуратури перебуває у вкрай поганому стані, що могло призвести навіть до поломок автомобілів працівників прокуратури. До слова, цієї дорогою користуються й працівники Волинської держтелерадіокомпанії. Тому декілька автовласників-працівників прокуратури вирішили за власні кошти як фізичні особи замовити у ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» ремонтні роботи.

Так, 30 березня був укладений договір, працівники «Луцькавтодор-Сервісу» підвезли асфальт, щоб залатати діру у дорожньому покритті та здійснили роботи. Відповідні документи продемонстрували для представників ЗМІ під час брифінгу.

Факт виконання робіт вартістю у 495 гривень підтвердив начальник відділу матеріально-технічного забезпечення та соціально-побутових потреб Сергій Супрун. Надали також чек про оплату за ремонтні роботи, здійснену сьогодні, 4 квітня.

Результати розслідування інциденту у прокуратурі обіцяють оприлюднити згодом.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі