На «Чорний тюльпан» з міськради виділили 37 тисяч гривень

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Луцькі депутати проголосували за виділення коштів місії «Чорний тюльпан». Але для того, щоб волонтери отримали кошти, потрібно вносити зміни в одну з міських програм.

Про це стало відомо під час засідання 5 сесії Луцької міської ради 30 березня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Депутати розглядали проект рішення про зміни до бюджету Луцька. Зокрема, передбачалося виділити 20 тисяч гривень місії «Чорний тюльпан».

Та, підтримуючи пропозицію колеги Миколи Собуцького, який є волонтером місії, під час обговорення, депутати додали ще 17 тисяч гривень за рахунок передбачених коштів на нове робоче місце в Центрі соціальних служб, якого не створюватимуть.

Депутати проголосували за виділення цих коштів. Але, додала директор департаменту фінансів Лілія Єлова, ці гроші «Чорний тюльпан» не зможе отримати, оскільки в затверджених міських програмах не передбачені такі видатки.

Урешті, депутати домовилися, що гроші передбачать, але будуть внесені зміни у одну з міських програм, щоб кошти на «Чорний тюльпан» можна було перевести, приміром, через Громадське формування «Варта порядку». 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі