Змінили директорів двох волинських шахт

Джерело: БУГ
  1. Новина відноситься до:

Директорів двох нововолинських шахт змінили. Нові призначення відбулися на шахті №1 та шахті №9 «Нововолинська». На обох копальнях тепер нові керівники.

Про це повідомляє БУГ.

Як стало відомо, екс-директор вугільного підприємства №1 Олександр Шостак написав заяву за згодою сторін. За інсайдерською інформацією, Шостак залишив посаду не за власним бажанням, йому поставили ультиматум. Крісло директора зайняв колишній головний інженер шахти Андрій Пилипюк. Він свого часу вже очолював підприємство відносно не довгий період. На місцевих виборах 2015-го року безпартійний Андрій Пилипюк йшов кандидатом в депутати до міської ради від «Громадянської позиції». Новопризначений директор, кажуть, має дві вищі освіти та є доволі компетентним фахівцем. Хоч на самому підприємстві керівника зустріли по-різному, адже тепер він формуватиме свою команду, тому не є виключеним, що деяких працівників скоротять.

Зміни у керівництві відбулися на шахті №9 «Нововолинська». На керівну посаду призначили Петра Царука, колишнього головного інженера шахти «Межирічанська» у Червонограді та керівника шахтоуправління «Нововолинське». Анатолій Головко передав директорське крісло наступнику, а сам тепер виконуватиме обов’язки головного інженера копальні. Звісно, після виходу з відпустки.

Про заміну керівника на шахті №10 «Нововолинська» поки не йдеться. А от на «Бужанці» кадрове питання стало великою проблемою. Триває полеміка з керівництвом ДП «Волиньвугілля» через, за словами шахтарів, вимушені звільнення працівників. Директор ДП Валентин Кисельов останнім часом відверто говорить про своє невдоволення роботою керівника копальні Павла Танчева, а гірники вважають це прямим тиском збоку міністерства на «невігидні» кадри.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі