Пали жратву, рятуй Росію!

Пали жратву, рятуй Росію!
  1. Новина відноситься до:

«С сегодняшнего дня ввезенная на территорию Российской Федерации сельскохозяйственная продукция, сырье и продовольствие, страной происхождения которых является государство, принявшее решение о введении экономических санкций в отношении российских юридических и (или) физических лиц или присоединившееся к такому решению, и которые запрещены к ввозу на территорию России, подлежат уничтожению». (З повідомлень російських інформагенцій, серпень 2015 р.)

Ну ось, із дна знову постукали. Де вже те дно, питаю я у вас?! Росія вкотре намагається довести всьому світові, що її народ буде ситий дешевим патріотизмом, а не якісними харчами. Так-так, ми виживемо без вас, обами-меркелі, от хіба ще трішки зі смітників підгодуємося…

Тайно ночью ел лазанью? Cидеть будешь под Рязанью!

Увесь світовий імперіалізм нервово курить у куточку, вражений непоколєбімостью російського керівництва, яке з принципу спалює чи закатує катком на кордоні санкціонні товари. Гейропа шокована, що їхні пармезани і моцарелли можна знищити іншим шляхом, аніж як поїданням. Українці не дуже здивовані такими вибриками колишніх добрих сусідів. Їм в очі на…и, вони скажуть, що то Божа роса. А от бездуховному Заходу не втямити, як патріоти, пропахлі від вух до п’ят рускім духом, можуть терпіти знущання голодом, не їсти ані грама гейропської їжі, яка сама напросилася на санкції від патріотів…

Сегодня пармезаном угостился, а завтра с Родиной простился!

Неабияка ланцюгова реакція прогнозується: у 2014 році в ДНР-ЛНР люди поїдали залишки цукерок із місцевих кондфабрик, а в 2015 році дякують уклінно будь-якій нормальній гуманітарці (крім російської, з боє­припасами на борту). Виходить, що харчовий сказ в Росії у 2015 році призведе до якоїсь пармезанської чуми в році 2016-му?..

Не любишь щи и кулебяку? Расстреляем как собаку!

Я дуже чекаю, коли друг Пуйла байкер Залдостанов та його мотоциклетна братія показово, на зло загниваючому Заходу виїде в широкий донецький степ, заспіває щось про велікій народ і могучую Русь, чиркне сірником і підпалить свої піндоські харлеї та японські хонди. Здере по тому всі заклепки на шкіряних голландських куртках і потопить заморські прикиди в якомусь Міусі чи Азові… Якщо не дочекаюся такої картинки від Лай-ньюз, вважай, що Залдостанов – зрадник, бо не підтримує Пуйла.

Говоришь, что «патриот»? Не клади оливку в рот!

Так, любі мої, патріотизм треба підкріпляти справами, а не балаканиною. Уже в Україні щось замовкли про бойкот москальських кави й чаю. А от я чекаю, що рускі, які підтримують політику рідного лідера, скоро все ненависне, зроблене не в Росії, спалять та одягнуться в рідні ватніки, взуються в кирзяки та пересядуть на вітчизняні «Урали», бо «Жигулі» спочили в Бозі. 

І чиновники отямляться кремлівські. Якщо вже імпортний харч палити, то й мерси доведеться з ескорту на «чайки» раритетні замінювати, годинники дорогі знімати і  під бульдозер… Я чекаю…

Скушал «Костромской» сырок – значит, Родине помог!

Але ж що буде із світовою економікою? Ще кілька таких публічних спалень європейського хавчика – і затрусяться коліна у Гейропи. Росіяни із задоволенням нічого не вирощували в себе, зате любили купувати імпортну їжу. Виручить усіх Новоросія. Вона, миролюбива, запропонує усім угоду із совістю.

Умови прості, як «Град» серед степу: Європа, щоб врятуватися від краху своєї піндосно-гейської економіки, постачатиме свої омари і колу в Донецьк. Новороси переклеюють європейські етикетки, перебивають це маркування, одягають трушний ярличок «Мейд ін Новораша» замість «Мейд ін Джермані». Етикеточки правдиві – дама в кокошнику. І вантажівочки з братського гумконвою, щоб назад порожняком не гнати, завантажуємо всякими там джинсами, сирами і хамонами. У Ростові скидаємо, рятуючи рускіх від голоду продуктами із спасьонної ними Новорашки. І все путьом – Росія і Гейропа врятовані, а Новоросія стриже купони. Усе законно і приємно. Як у Придністров’ї.

Любил в «МакДональдс» заходить? Люби и лес в тайге валить!

Враховуючи живописну вигоду для всіх сторін, Новоросія почне навіть тиснути на Європу, аби швидше укладати таку ось угоду із совістю. Бо ж хавчик псується і їсти всім хочеться, а середньовічні вогнища інквізиції загрозливо палають по той бік буцімто кордону. Отож, якомога швидше переводьте війну у ринкові стосунки. Будь ласка… Захарченко й куплені ФСБшні налигачі обіцяють навіть не збивати літаки з пармезаном.

Нашли у сына «Кока-Колу»? Ищи ему другую школу!

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Олесь ГАВРИЛОВ

Коментарі