Аварія у Луцьку: тролейбус наїхав на дівчину

  1. Новина відноситься до:

На вулиці Винниченка 28 березня о 10:00 сталася ДТП за участю пішохода та тролейбуса. Аварія трапилася фактично на пішохідному переході, за яким одразу ж розташована зупинка громадського транспорту.

Як розповідають очевидці, тролейбус рухався на зелене світло і прямував на зупинку, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Водночас молода дівчина вирішила перебігти дорогу. Свідки кажуть, що переходити дорогу вона збиралася на червоне світло. А ще була в навушниках, через що, можливо, й була неуважною.

Свідки події запевняють, що водій тролейбуса не винен і рухався за правилами. Наразі на місці події працюють працівники поліції, відбирають свідчення та оформляють ДТП.

А постраждалу забрала карета «швидкої допомоги» до медичного закладу.

Як згодом повідомили у патрульній поліції Луцька, з'ясувалося, що 18-річна дівчина переходила дорогу на пішохідному переході. Її зачепив тролейбус передньою боковою частиною. Дівчину від удару відкинуло на невелику відстань. Коли на місце події прибули патрульні, постраждала перебувала в шоковому стані. Видимих травм на ній не було, та дівчина скаржилася на сильний біль в спині. Тож медики її повезли до міської лікарні. 

Згідно з процедурою, водія тролейбусу поліцейські повезли на освідчення в наркодиспансер. Та сам водій переконував, що він їхав згідно з правилами, на зелене світло, а правила порушила дівчина. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі