Лучанин виступатиме в німецькому чемпіонаті

  1. Новина відноситься до:

Екс-капітан луцького БК «Волиньбаскет» 28-річний Артем Шелуха в новому сезоні виступатиме за клуб Другої німецької ліги «VfL AstroStars Bochum». Гравець уже тренується з новою командою. А нещодавно його представили місцевим журналістам та вболівальникам.

Менеджер бохумського клубу Ганс-Петер зазначив, що у своєму останньому сезоні в українському чемпіонаті Артем набирав у середньому за гру 17,2 очка, робив 7,5 підбирань і 2,3 передач. Артем одразу справив хороше враження на головного тренера команди Кая Шульце завдяки його хорошій швидкісній грі та розумному баскетболу.

«Він має типову східноєвропейську початкову школу, може кинути дуже добре і добре зіграти на підборі. Артем однозначно підсилить нашу команду», – переконаний Ганс-Петер.

Шелуха також зрадів підписанню контракту з німецьким клубом і розповів про свої цілі в команді, перше враження від колективу.

«Атмосфера в команді дуже позитивна. Разом з новими товаришами по команді дуже добре працюємо на тренуваннях, і ми нетерпеливо чекаємо нового сезону. Я щасливий, що став частиною такої команди. Люблю баскетбол і хочу мати багато ігрової практики. У Бохумі будуватиму своє майбутнє», – сказав Шелуха.

Професійну кар’єру Артем розпочинав у рівненському «Пульсарі», а останнім місцем прописки гравця була львівська «Політехніка». Між тим гравець шість сезонів відіграв за луцький «Волиньбаскет».

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Назар ТРИКУШ

Коментарі