Подробиці затримання чоловіка, який погрожував підірвати відділення «Приватбанку»

Джерело: Головне управління Національної поліції у Волинській області
  1. Новина відноситься до:

18 березня невідомий чоловік зайшов у відділення «Приватбанку», що на вулиці Кравчука, і погрожував його підірвати. Охоронці викликали поліцію.

Зловмисника оперативно затримали. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Волині.

 

Про подію о 9: 40 правоохоронцям на екстрену лінію «102» повідомив диспетчер приватної охоронної фірми. Він розповів, що невідомий чоловік погрожує підірвати відділення банку в Луцьку. Зловмисник також у щитовій приміщення банківської установи пошкодив комп’ютер, ймовірно, підпаливши його. На момент інциденту у відділенні перебували четверо співробітників банку.

Правоохоронці затримали 42-річного чоловіка. За попередніми даними, він може бути жителем сусідньої Республіки Білорусь.

«При огляді затрианого та приміщення банку вибухонебезпечних предметів не виявили. Чоловіка доставили до Волинського обласного наркодиспансеру для проведення освідування на наявність в його організмі алкоголю чи наркотичних речовин. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України», - повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Луцького відділу поліції Олег Кічук.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі