Лучани скаржаться на неввічливих водіїв та роботу комунальників

Джерело: Луцька міська рада
  1. Новина відноситься до:

У період з 29 липня до 9 серпня на адресу міської ради надійшло 745 телефонних звернень.

Найбільше повідомлень стосувалися житлово-комунальної сфери міста, а саме 121 дзвінок (17 %), повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Скаржилися жителі Луцька і на відсутність електропостачання у житлових будинках та квартирах. За цей період надійшло 88 звернень (13%).

65 дзвінків стосувались діяльності КП «Луцькводоканал», 51 звернення було спрямоване на адресу КП «Луцьктепло», зокрема лучан продовжує непокоїти відсутність гарячої води у помешканнях. 

27 телефонних дзвінків надійшло через зупинки ліфтів, 17 звернень стосувались роботи ПАТ «Волиньгаз». 

Стосовно роботи Луцького електротехнічного підприємства «Луцьксвітло» отримали 12 дзвінків. На контролі ще залишається налагодження зовнішнього освітлення на вул. Ш.Руставелі, 13; Рогова, 1-20 та ремонт світлофорів на вул. Боженка біля підшипникового заводу та на проспекті Соборності, 33.

На несвоєчасний вивіз твердих побутових відходів та прибирання біля контейнерів скаржилися жителі таких вулиць: Огієнка, 20; Кравчука, 2; Пушкіна, 7-9; Черняховського, 33; Шевченка. На контролі залишається косіння бур’яну біля річки Сапалаївки на вул. І.Франка, Словацького, 28; Ярощука, 26.

9 дзвінків надійшло стосовно відлову безпритульних собак.

27 повідомлень за вказаний період передали для реагування у відділ муніципальної дружини, це звернення щодо порушення правил торгівлі, незгоди з будівництвом тощо.

Нарікали лучани й на транспорт. Зокрема на відсутність окремих рейсів за маршрутами № 18, 25, 26а, 9а та тролейбусів № 6, 10, 12. А також скаржилися на неетичну поведінку водіїв на маршрутах № 2, 9, 9а та тролейбусах № 1, 15.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі