На Волині у військовій частині поранили контрактника

Джерело: Волинська газета
  1. Новина відноситься до:

На території військової частини А 0864, що розташована поблизу Лукова Турійського р-ну, військовослужбовець отримав кульове поранення. 

Нещасний випадок трапився 21 лютого, пише Волинська газета. 

Один із військовослужбовців (уродженець Луганщини) чистив зброю, коли до приміщення зайшов контрактник Юрій Омелюх. Через необережне поводження зі зброєю пролунав постріл. Куля поранила печінку та жовчний міхур і застрягла у хребті. Потерпілого доставили до ковельської лікарні, де прооперували: видалили жовчний міхур і таки вийняли кулю. Друзі контрактника здавали кров на потреби хворого.

Після операції до Ковеля прибуло дві швидких допомоги, і бійця транспортували на лікування до Львова.  У частині та лікарні працювала військова прокуратура. Жителі Лукова (старший лейтенант винаймав квартиру в селищі) розповідають, що він міг себе поводити не зовсім адекватно. Кажуть: у крові військовослужбовця, який вистрілив у контрактника, вміст алкоголю – 0,7 проміле.

У військовій прокуратурі Луцького гарнізону Західного регіону підтвердили: контрактник отримав «кульове поранення внаслідок необережного поводження зі зброєю іншим військовослужбовцем»

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі