Луцьких комунальників звинувачують в аварії

  1. Новина відноситься до:

3 лютого на вулиці Мамсурова через яму на дорозі зіткнулися дві автівки.

Водій автомобіля Ford заїхав у вибоїну і пробив два колеса (переднє та заднє) через що машина вискочила на зустрічну смугу і зіткнулася з іншим автомобілем, повідомляє Патрульна поілція Луцька на офіційній сторінці у Facebook.

На місце прибули патрульні, оформили ДТП та склали адміністративний протокол на департамент житлово-комунального господарства за незадовільне утримання вулиці Мамсурова за ст. 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

Матеріали справи розглядатиме Луцький міськрайонний суд, який і прийме рішення щодо притягнення до відповідальності посадовців.

До слова, напередодні аварії Управління патрульної поліції видало департаменту ЖКГ вимогу щодо усунення недоліків на вулиці Мамсурова саме в тому місці, де трапилась пригода. Цей недолік усунули одразу ж після ДТП – 5 лютого.

Загалом за період з 1 січня до 8 лютого сектор з безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції видав 48 вимог департаменту ЖКГ щодо усунення виявлених недоліків в утриманні вулично-шляхової мережі (ямковість, освітлення, робота світлофорних об’єктів та інше).

За невиконання вимог було складено два адмінпротоколи на працівників департаменту ЖКГ за ст. 188-28 КУпАП (невиконання законних вимог (приписів) щодо усунення порушень правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху).

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі