У Луцьку відбудеться VIIІ міжнародний джазовий фестиваль

  1. Новина відноситься до:

Восьмий фестиваль «Art Jazz Cooperation» відбудеться в останні дні літа - 27 - 29 серпня.

Цьогоріч гасло заходу - «Мистецтво бути вільним», повідомляють організатори на офіційній сторінці дійства. 

«Ми хочемо навчитися цьому мистецтву разом з вами, тому своїм баченням та концепцією даного мистецтва з вами поділяться не лише музиканти, що джазуватимуть на сценах «Art Jazz Cooperation 2015», а і митці, що поєднують різноманітні жанри мистецтва в темі джазової музики», - йдеться у повідомленні.

28 серпня у Луцькому замку та 29 серпня у Волинському музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка презентуватиме авторську программу «Джазові історії» арт-директор фестивалю «Alfa Jazz Fest у Львові», продюсер та арт-директор компанії «Jazz in Kiev», куратор Волошинської сцени фестивалю «Джаз Коктебель», член Міжнародної джазової асоціації журналістів Олексій Коган.

Джазові історії - це короткі есе про музику, людей, зустрічі і враження, багато смішних і цікавих музичних байок, класний джаз і відмінна атмосфера. Читання Олексія буде супроводжуватись живим виступом кращих джазових виконавців, а саме Богдана Кравчука - саксофон, Володимира Лихошви - гітара, Володимира Камінского - клавішні, Олексія Когана - бас, та Валерія Волкова – барабани.

 Решту заходів фестивалю обіцяють представити згодом. 

«VIIІ міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation» вкотре стане дійством, на який завітає особлива аудиторія – люди, що вміють відчути красу джазу, сприйняти та пропустити крізь себе його меседжі, розуміти емоції на обличчях музикантів під час гри, мають своє, оригінальне, цікаве бачення, та які після завершення фестивалю будуть щасливі від джазу, викладаючи спогади у себе на Facebook сторінках і ділячись хорошою музикою зі своїми друзями», - переконані організаори. 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі