У Луцьку вимагають обіцяні підземні переходи

  1. Новина відноситься до:

У Луцьку пропонують облаштувати підземні переходи: один на Театральному майдані, а другий – біля ТРЦ ПортCity.

Відповідну петицію опублікував Іван Дідух на сайті Єдина система місцевих петицій 13 січня 2016 року. 

«Зробіть все належне, щоб у Луцьку були хоча б два підземні переходи. Один у центрі на Театральному майдані, другий біля Порт Сіті – зручність і водіям, і пішоходам», – йдеться у петиції.

Нарізі петицію підписала одна особа. Щоб її розглянули органи місцевої влади, вона повинна набрати 300 голосів зареєстрованих користувачів. До закінчення голосування залишилося 14 днів.

Відомо, що спорудження переходу біля ТРЦ ПортCity передбачалося містобудівними умовами і обмеженнями зведення гіпермаркету «Там Там», оскільки тут складна транспортна ситуація, яка зі зведенням гіпермаркету ще погіршилась.

Втім забудовник чомусь вирішив відкласти цей процес до зведення наступних черг будівництва, тобто зведення ТРЦ «ПортCity». Раніше повідомлялося, що підземний перехід мали би побудувати до кінця 2015 року. Однак так і не побудували. 

До слова, ще у січні 2015 року компанія оголошувала онлайн голосування, аби користувачі інтернету вибрали кращий варіант проекту майбутнього переходу. За словами забудовника, переміг варіант №1 з співвідношенням 30/70. 

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі