Гурт «Був’є» видав перший альбом

  1. Новина відноситься до:

Гурт «Був’є», бісайд-проект Сашка Положинського, видав дебютний альбом.

У альбомі 12 пісень, якими «Був’є» сповіщає про своє існування». Про це Положинський повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я не можу бути впевненим, що це перший український альбом цього року. Можливо, вже хтось десь оприлюднив один або й кілька нових альбомів за ці 5 днів, але я про них поки не чув, і, знаючи любов українців до цих довготривалих зимових святкувань, підозрюю, що навряд чи хтось це вже зробив. Тому для себе я вважаю наш альбом - першим українським альбомом 2016-го. І навіть якщо колись з'ясується, що в цьому своєму переконанні я помилився, цей альбом все одно залишиться першим - першим альбомом «Був'є», - йдеться у дописі.

В альбомі 12 пісень. Всі пісні - авторства Сашка Положинськогооло, «але кожного з учасників «Був'є» можна вважати співатором».

«Більшою мірою - Роман Сорока, який «одягає» мої наспіви у пристойну музичну форму і робить основне аранжування. Однак і кожен з музикантів - Вадим Захарченко, Вячеслав Короткий та Валентин Миронюк - вносить багато власного бачення, відчуття, вміння. Загальна тривалість альбому - класична - 45 хвилин», - зазначив Положинський. 

В обкладинці альбому використано роботи Олега Денисенка.

Прослухати та завантажити альбом можна тут

Нагадаємо, гурт «Був’є» відзняв новий кліп. Відеороботу на пісню «Голова» презентували в інтернеті 20 листопада.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі