Брати Кононовичі судяться з університетом, однак на засідання не прийшли

Джерело: Волинська газета
  1. Новина відноситься до:

Олександр і Михайло Кононовичі судяться зі Східноєропейським національним університетом ім.Лесі Українки, але на слухання прийти не змогли.

Про це повідомляє «Волинська газета».

Зо три десятки активістів-волинян прийшли 25 грудня «підтримати» братів Коновичів.

Нагадаємо, Олександр і Михайло, як палкі продовжувачі комуністичних ідей, неодноразово бували на сході для підтримки терористів, розповідали російським телеканалам про «київську хунту». За таку їхню «ідейну позицію» Східноєвропейський національний університет виключив обох Кононовичів зі складу аспірантів СНУ.

«Червоні лідери» з таким не погодилися і подали в суд з вимогою визнати наказ ректора незаконним і скасувати.

Судове слухання мало би дати оцінку діям ректора і двох екс-аспірантів. Але замість прийти і відстояти свою позицію, Олександр та Михайло делегували адвоката із «хунтівської столиці» Києва.

Їх захисник Людмила Лебідь повідомила: Кононовичі попросили представляти їх інтереси в апеляційному суді, але самі вони, на жаль, дуже зайняті написанням наукових робіт і не змогли покинути «хунтівської столиці» та приїхати до Луцька.

СНУ, однак, теж не змогло делегувати для участі у слуханні своїх представників через щільний графік роботи працівників університету.

Відтак, адвокату з Києва доведеться знову долати шлях зі столиці на Волинь. Бо судді вирішили перенести слухання апеляції на 22 січня. Початоко 10:30.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі