У новий рік - з новими ідеями

  1. Новина відноситься до:

Лишаючи в минулому рік нинішній, мимоволі замислюємося над тим, як прожили цей час. Робимо висновки, підбиваємо підсумки і, звісно ж, будуємо плани на рік прийдешній.

Над своїм минулим і майбутнім міркуємо і ми, творці газети «Хроніки Любарта», яка вже встигла полюбитися лучанам. Сміємо так говорити, бо знаємо багатьох читачів особисто, радо приймаючи їх у своїй редакції як із темами болючими, так і з бажанням просто бути почутими.

За п’ять років видання виросло професійно, а разом із ним виросли й читачі, яких з року в рік ставало все більше. Увесь цей час у своїй тематиці «Хроніки» орієнтувалися здебільшого на Луцьк, позиціонуючи себе як міська газета. Проте нині настав час змін. Було прийняте рішення  розширювати діяльність на всю Волинь, а відтак – творити новий проект, з новою назвою, темами і підходами.

Уже з 2016 року читайте нове обласне друковане видання, яке матиме назву «Волинські Новини». Спільно з однойменним інформаційним агентством ми беремося видавати абсолютно нову газету, яка, сміємо запевняти, буде цікавою кожному волинянину. 

«Хроніки Любарта» наразі припиняє свою діяльність як друкована газета, натомість продовжуватиме роботу сайт видання, куди ми запрошуємо інтернет-спільноту.

Дякуємо, що читали і любили нас. Сподіваємося, що нове видання стане гарним початком нового року і для нас, і для вас, наші читачі.А у новому році бажаємо вам добра і здоров’я. Будьте мудрими, сильними і небайдужими. А ми вам у цьому допоможемо.

Колектив редакції газети «Хроніки Любарта»

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі