У Волинській ОДА запрацював новий департамент

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

У Волинській ОДА ліквідували департамент економіки і управління міжнародними відносинами. Натомість з 14 грудня 2015 року розпочав роботу департамент управління розвитку юстиції та міжнародної інтеграції.

Про це під час оперативної наради 14 грудня повідомив голова Волинської ОДА Володмир Гунчик, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Так, нове управління очолив Юрій Кресак.

Зі слів голови ОДА, основним завданням управління буде залучення інвестицій, розвиток інвестиційних програм, грантових проектів, а також координація роботи між обласною владою і організаціями місцевого самоврядування, реалізація обласних та державних програм в частині міжнародного співробітництва й інтеграції.

«До першого блоку управління увійшли спеціалісти, які будуть спільно з структурами бізнесу вести пошук інвестицій, їх залучення, оформлення і підтримку. Другий блок відповідатиме за координування дій між органами влади різних рівнів, що займаються грантовими проектами та залученням коштів міжнародних фінансових структур», – зазначив очільник області.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі