Луцька КВН-команда виграла 20 тисяч гривень

Джерело: Таблоїд Волині
  1. Новина відноситься до:

Команда «Замок Любарта» стала переможцем у фінальній грі ліги КВН «Sagasitas» міста Суми. Луцькі гумористи змагалися з командами з Сум, Києва, Луганська та Прилук у місті-господарі ліги першого грудня. 

Цікаво, що ліга КВН «Sagasitas» міста Суми є єдиною в Україною благодійною лігою. Її організовує благодійний фонд з однойменною назвою, пише Таблоїд Волині.

Окрім підтримки КВН, фонд також регулярно виділяє кошти на місцевий спорт та підтримує бійців АТО. Усі кошти, виручені з продажу квитків передадуть на закупівлю подарунків до Нового року для дітей-сиріт та дітей, сім’ї яких постраждали в АТО. До речі, фонд співпрацює й з луцькими благодійниками і подарунки обіцяють також для луцьких дітей із сімей воїнів АТО.

Гумористи з «Замку Любарта» кажуть, що сумська публіка сприйняла їх дуже тепло, а приз планують витратити на поїздку на зимовий кубок «Ліги Сміху», за який боротимуться усі команди ліги вже в цьому місяці. Змагатися хлопці їдуть цієї неділі, а ефір гри можна буде подивитися другого січня.

«Нашу команду добрали з півфіналу, адже ми не мали змоги взяти участь у попередніх стадіях змагань через зайнятість у зйомках «Ліги Сміху». Враження звісно лише приємні, – розповідає капітан команди Назар Пащук. – Це був дуже важкий фінал, в якому ми перемогли і піднялись на одну сходинку у своїй справі. Це б не було можливим без нашої підтримки – будівельної компанії «МАНЕВИЧІАГРОБУД» та пасажирських перевезень «Луцьк Експрес». Тепер завдяки виграній сумі і спонсорам є змога поїхати на кубок «Ліги Сміху».








Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі