Комісія Луцькради підтримала лише двох кандидатів у заступники мера

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Лише двох з п’яти пропонованих кандидатів на посади заступників луцького міського голови підтримали члени однієї з постійних комісій міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 2 грудня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Міський голова Микола Романюк представив членам комісії кандидатів на посади заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Так, на посаду першого заступника претендує Тарас Яковлев, заступника міського голови – керуючого справами міськради – Юрій Вербич, заступників міського голови – Сергій ГригоренкоБогдан Гончарук та Юрій Моклиця.

На запитання члена комісії Олесі Залевської про те, чому пропонується п’ятеро заступників, а не чотири, як було під час минулої каденції, Микола Романюк відповів, що це було його рішення після того, як він проаналізував роботу минулих років. З його слів, у містах України ситуація з цим різна – у окремих містах є від 5 до 7 заступників мера.

Також члени комісії критично висловлювалися щодо пропозиції голосувати одразу за весь перелік заступників, а не окремо за кожного з кандидатів.

У підсумку, підтримавши проект рішення за основу, члени комісії вирішили голосувати щодо підтримки кожного з кандидатів окремо. Так, рекомендували підтримати лише Тараса Яковлева та Юрія Вербича. Решта кандидатів не здобула підтримки більшості членів комісії.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі