Хто претендує на посади заступників міського голови

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Претендентів на посади першого заступника та заступників міського голови представили під час засідання комісії Луцької міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 1 грудня, пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомив міський голова Микола Романюк, на розгляд депутатів пропонують кандидатури на посади заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Так, на посаду першого заступника претендує Тарас Яковлев, заступників – Богдан ГончарукСергій ГригоренкоЮрій Моклиця та Юрій Вербич (на посаду заступника міського голови – керуючого справами міської ради).

До слова, на підставі заяви колишнього секретаря Луцької міської ради до мера міста, Сергій Григоренко отримав нову штатну посаду.

Щодо сфер відповідальності заступників, міський голова зазначив, що Тарас Яковлев куруватиме напрямок ЖКГ, муніципальної поліції, економічної політики, міжнародного співробітництва, капітального будівництва, підприємств «Луцькводоканал», «Луцьктепло», «Луцькспецкомунтранс», ЖКП, «Луцьксвітло».

Богдан Гончарук відповідатиме за напрямок культури, освіти, охорони здоров’я та зв’язків з громадськістю. У його віданні перебуватимуть всі медичні заклади, заклади культури, комунальна газета «Луцький замок».

Сергій Григоренко відповідатиме за роботу департаменту соціальної політики, управління майном міської комунальної власності, напрямки туризму та промоції міста, розвитку підприємництва, реклами, транспорту та зв’язку. Серед підприємств у його сфері відповідальності – ЛПЕ, «Автопарксервіс» та «Луцькреклама».

Юрій Моклиця відповідатиме за напрямок фізичної культури та спорту, охорони праці, екологію. Серед підприємств, що будуть у його віданні – КП «Парки і сквери міста Луцька» та КП «Ласка».

Юрій Вербич куруватиме роботу загального відділу міськради, юридичного відділу, ЦНАПу тощо.

Члени комісії підтримали вказані кандидатури.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі