«Народний фронт» вимагає звільнення губернатора Волині

  1. Новина відноситься до:

У «Народному фронті» закликають звільнити голову Волинської обласної держадміністрації Володимира Гунчика.

Про це з трибуни парламенту заявив нардеп від «Народного фронту» Ігор Гузь. Зокрема, він заявив, що розпочинає публічну кампанію щодо звільнення губернатора Волині, йдеться у дописі депутата на сторінці у Facebook.

«1. Розвиток області. Можемо дискутувати, але я не бачу динамічного розвитку області. Стратегії, до розробки якої долучилися всі здорові сили в краї. Ви чули про залучені за рік інвестиції? Про серйозний розвиток виробництва? Не можна все списати на війну та кризу... Управління областю – це не управління заводом!

2. Бурштин. Саме з початку каденції нинішнього голови ОДА бурштинова тема почала розвиватися та переросла в національну загрозу з можливим створенням «Бурштинових народних республік». Голова ОДА втратив контроль за ситуацією, адже саме він, як представник Президента, відповідальний за ситуацію в області. Можливо, тому, що Гунчик «в темі», чи «в долі»?

3. Майдан. Безперервні конфлікти з майданівськими та волонтерськими середовищами. Витіснення з органів влади тих, хто був в авангарді нашого Майдану. Натомість п. Гунчик формує на Волині списки Нашого краю та Аграрної партії, де зібралися одіозні екс-регіонали. Відповідно «протягує» перших до обласної ради, формуючи таким чином союз з місцевими апологетами Януковича.

4. Преса. Неодноразові конфлікти з представниками місцевих ЗМІ. Закритість та конфліктність, спроба «нагнути» окремі видання. Останній конфлікт з Волинською газетою - яскравий цьому приклад.

5. Депутатський корпус. Ми можемо по-різному ставитися до нинішніх депутатів парламенту, але вони обрані волинянами і будуть працювати у ВР до закінчення повноважень чинного парламенту. Жодного разу за рік голова ОДА не зібрав депутатів, не обговорив спільну стратегію, не узгодив плану загальних дій. Одна кулуарщина, підстави, протидії», - написав Гузь.

Також нардеп додав, що нікого не лобіює на посаду голови ВОДА, мовляв, з цим має визначитися Президент. Гузь запевнив, що мовчати вже не сила, і подальший перебіг подій буде залежати від дій Президента.

«Пане Президент, якщо не приймете кадрових змін, на Волині буде гаряче», - майже пригрозив Гузь.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі