У Львові стартували зйомки фільму «Я, «Побєда» і Берлін»

Джерело: Фотографії Старого Львова

Із понеділка, 17 серпня, і по 27 серпня у Львові триватимуть зйомки ігрового національного повнометражного фільму «Я, “Побєда” і Берлін» за сюжетом однойменної книги Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Кінопроєкт комедії за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Державна підтримка стрічки становить 27 млн грн – 75% загальної вартості виробництва фільму.

Режисером-постановником фільму є Ольга Ряшина. Автори адаптації сценарію – Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки виступили Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль.

Комедія за мотивами повісті Андрія Кузьменка розповість історію хлопця Кузьму, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда». Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліну. Проте ні сам Кузьма, ні Бард не підозрюють, які шалені пригоди чекають на них, а також того, що повернуться вони з цієї подорожі вже зовсім іншими людьми.

Реліз фільму в Україні запланували на 2021 рік.

Частину зйомок фільму проведуть у Львові, через це в місті частково перекриватимуть декілька вулицю. Однак змін в русі транспорту не буде: лише тимчасово призупинять курсування на декілька хвилин.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі