30 рідкісних фотографій юної Вітні Г'юстон

Джерело: vogue.ua

9 серпня народилася Вітні Г'юстон – співачка, яка стала голосом цілого покоління. Суперзіркою світового масштабу вона прокинулася 1992 року після виходу кінострічки "Охоронець", але вже до цього збирала повні зали і музичні нагороди. 2009 року Книга рекордів Гіннеса навіть назвала її рекордсменкою за їх кількістю: близько 400 різних премій красномовніше за слова підтверджують популярність артистки.

 

Вітні Г'юстон, 1982

 

Кар'єра Вітні розпочалася на початку 1980-х, коли під час виступу в одному з клубів Нью-Йорка її зауважив агент рекорд-лейблу Arista Records. Це було 1983-го, а вже через три роки альбом Whitney Houston очолив чарт Billboard 200 і розлетівся по світу у кількості 13 мільйонів копій. Захоплена публіка шаленіла від голосу співачки в п'ять октав і щирості, яку Г'юстон дарувала зі сцени. 1986 року вона отримала свою першу статуетку "Греммі" – і це був лише початок божевільної кар'єри.

 

 

Окреме задоволення – спостерігати за її образами в цей період, адже за гардеробом юної і зухвалої Вітні можна сміливо вивчати моду 1980-х років. Ось вона забирає ще одну нагороду American Music Awards в атласному костюмі відтінку фуксії, ось приміряє класичний зразок power suit з підкресленими плечима, а ось від неї не відвести погляду в розкішній струмливій сукні відтінку ультрафіолет. На честь дня народження великої артистки - 30 її фотографій з 1980-х, які завжди можна переглянути задля натхнення.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі