У Франції за сто євро розігрують картину Пікассо

Джерело: ТСН

Така вартість квитка на аукціон, який вже придбали близько 50 тисяч людей з усього світу. Колись картина висіла у студії знаменитого художника, а згодом втрапила до приватної колекції. 

Реальна вартість полотна близько двох мільйонів євро, але власник вирішив віддати полотно на благодійність. Виручені з розіграшу кошти збираються витратити на водопостачання трьох африканських країн, а частину відшкодують власнику. 

Таким прикладом хочуть надихнути інших колекціонерів, аби ті жертвували мистецькі доробки на допомогу іншим.

100 євро - вартість квитка на аукціон, який вже придбали близько 50 тисяч людей з усього світу. Колись картина Пікассо висіла у студії знаменитого художника, а згодом втрапила до приватної колекції. Її реальна вартість близько 2 мільйонів, але власник вирішив віддати полотно на благодійність.  

Як повідомлялося, у лондонській галереї Tate Modern відвідувач зіпсував картину художника Пабло Пікассо. Це було полотно "Бюст жінки". За підозрою у вчиненні злочину затримали 20-річного Шакіла Мессі. Правоохоронці Великої Британії вважають, що юнак розрізав картину. Твір мистецтва оцінюється у 20 млн фунтів стерлінгів. 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі