Їхати можна: перші результати ремонту дороги Львів-Луцьк

  1. Новина відноситься до:

У соцмережах почали коментувати перші результати ремонту проблемної дороги Львів-Радехів-Луцьк.

Зокрема, директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка зазначив, що «їхати до Львова через Дубно вже немає сенсу». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Його слова підтвердив і громадський активіст Павло Цапюк. Він додав, що до межі областей - проблемна ділянка. А вже на території Львівщини видніється техніка та тривають ремонтні роботи. 

«На 2-х відрізках був реверсивний рух по метрів 200, якраз кладуть свіже покриття. Де немає нового асфальту - рівненько знятий старий шар. Але то мізер. Їхати файно», - написав активіст.

Також він застерігає, уважними треба бути у Радехові.

«На початку є переїзд, до нього немає попередніх попереджувальних знаків, лише останній, безпосередньо перед колією. Дорога там дозволяє шуршати і 150, але навіть з дозволеними 60км/год на тих рельсах можна впорати диски... Той шмат Радехова, де можна їхати і окружною, і через місто - там от все поки лишилось по-старому: яма на ямі, дороги немає. Але містом коротше в три рази», - інформує Павло Цапюк.

Далі, за словами активіста, дорога непогана: «крива, але без глобальних ям». 

Щоправда, Цапюк не радить їхати вночі чи у дощову погоду недосвідченим водіям, адже на дорозі ще немає розмітки.

Вся дорога, за словами активіста, зайняла до півтори години.

«Львів знову став близько до Луцька», - написав Павло Цапюк. 

Підтвердив покращення стану дороги з Луцька до Львова і начальник Служби автомобільних доріг України у Волинській області Анатолій Посполітак

Нагадаємо, нещодавно Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський заявив, що найгірші 30 кілометрів дороги Львів-Луцьк вже зроблені.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі