Лучанин готовий опізнати кривдників, які побили жінку*

Джерело: Волинські новини
  1. Новина відноситься до:

Лучанин готовий опізнати молодиків, які під час зустрічі міського голови Миколи Романюка з містянами вивели за ріг будинку лучанку Віру Веліжанську, котра ставила не дуже «комфортні» для мера запитання.

Зі слів самої жінки, критика міського голови обернулася для неї побиттям. Очевидець події звернувся до редакції Інформаційного інформаційного агентсва Волинські Новини невдовзі після ефіру на місцевому телеканалі.

Як повідомлялося раніше, 11 листопада, приблизно о 19 годині, поблизу входу до загальноосвітньої школи №25 міський голова Микола Романюк проводив зустріч з виборцями. Під час цього він розповідав про свої «досягнення», зокрема реконструкцію залізничного вокзалу. Віра Веліжанська на це зауважила, мовляв, вокзал є цілковитою заслугою тогочасного голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, крім того, вона заперечувала слова чинного мера про те, як добре нині живеться лучанам. Висловитися лучанці не дали, двоє чоловіків взяли її під руки та вивели з приміщення.

Про те, як її побили двоє молодиків, жінка особисто розповіла, прийшовши до редакції ІА Волинські Новини на другий день після інциденту, 12 листопада, і на основі її розповіді того ж дня на сторінках видання з'явилася публікація.

Опісля кандидат на посаду міського голови Олександр Товстенюк запросив Віру Веліжанську розповісти про прикрий випадок у прямому ефірі на каналі «Нова Волинь».

До слова, під час ефіру кандидат на посаду міського голови Олександр Товстенюк пообіцяв виплатити 50 тисяч гривень свідкам побиття лучанки, які можуть дати інформацію про інцидент.

Вже 13-го листопада до редакції ІА Волинські Новини особисто звернувся голова місцевої організації Партії пенсіонерів, голова гаражного кооперативу «Мрія» Леонтій Рудчик, який був присутній на згаданій зустрічі.

З його слів, двоє чоловіків міцної статури, яких він, до слова, може опізнати в обличчя, вивели жінку під руки за ріг будинку, невдовзі повернулися, а тоді знову знову пішли за жінкою. Чоловік присягається, що говорить правду.

«Я був присутній на зустрічі з Романюком, яка розпочалася о 17:45-17:50. Разом з Романюком там був член виконкому Богдан Климчук. Також разом з ним були ще троє чоловіків – один невисокого зросту та двоє кремезних. Розпочалася дискусія, ставили різні питання. Я запитував щодо котельні на Карбишева та з приводу Старого та Нового ринків – чому гроші йдуть Горгуту, а не до бюджету. Це все відбувалося біля першого під’їзду будинку №3 на вулиці Федорова.

Романюк стояв спиною до дверей під’їзду, а я навпроти. Чую, що якась жінка запитує його «розкажи, як ти заробив гроші?» Він став відповідати, що заробив чесним шляхом, був керуючим філією банку. Тоді до жінки підходять двоє чоловіків міцної статури з короткими стрижками, в темних куртках, які були разом з Романюком. Вони взяли її під руки та відвели до рогу будинку. Зайшли за ріг будинку та невдовзі повернулися, трохи постояли, обійшли всіх та пішли за тією жінкою. Там це все і сталося. Самого факту побиття я не бачив. Тих чоловіків я зміг би впізнати в обличчя», - резюмував чоловік.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі