8 років тому не стало легендарної співачки Вітні Х'юстон

Джерело: Gazeta.ua

8 років тому, у 2012 році, не стало легендарної співачки Вітні Х'юстон. Виконавиця світого хіта "I Will Always Love You" померла у 48 років за загадкових обставин.

Тіло Х'юстон знайшли у номері готелю "Беверлі Хілтон" у Лос-Анджелесі. В останні роки життя співачка лікувалася від алкогольної та наркотичної залежності.

Автор: REUTERS

8 років тому не стало Вітні Х'юстон: мільйонний спадок розділили брати з матір'ю

8 років тому не стало Вітні Х'юстон: мільйонний спадок розділили брати з матір'ю

Через погане самопочуття в 2010 році скасувала світове турне. Втім, незадовго до туру випустила одну з найуспішніших платівок у своїй кар'єрі.

Вітні Х'юстон - одна з найуспішніших співачок світу. Кількість проданих нею записів рахують у 170 мільйонів примірників.

Після виконання однієї з головних ролей у фільмі "Охоронець" отримала загальну популярність, а композиція "I Will Always Love You" стала світовим хітом.

У співачки залишилась донька Боббі Крістіна Браун. Втім, від грудня 2014 року дівчина впала в кому. У 2015 році померла в лікарні у 22 роки.

Правоохоронці підозрюють, що до смерті Боббі Крістіни причетний її цивільний чоловік Нік Гордон. 2 січня повідомили про його смерть. Причиною називають передозування забороненими речовинами.

Спадок співачки Вітні Х'юстон, який оцінювали у 20 мільйонів доларів, перейшов матері співачки та її двом братам.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі