Шлюб Мерилін Монро протривав 274 дні

Джерело: Gazeta.ua

Американська акторка Мерилін Монро вийшла заміж за старшого на 12 років бейсболіста Джо Ді Маджо 14 січня 1954-го.

Роман зірки бейсболу і Монро тривав два роки. Вони не афішували стосунки. Запланували весілля у Сан-Франциско. Мерилін обмовилася про це комусь на знімальному майданчику. Інформацію продали пресі. У день весілля "Сан-Франциско Сіті Холл" оточили журналісти і фанати.

У весільну подорож пара поїхала в Японію. Там попросили акторку виступити перед американськими солдатами в Кореї. Це не сподобалось Джо. У США він дратувався через відверті фотографії дружини. Під час зйомки відомої сцени фільму "Свербляча сьомого року", де Монро підіймається сукня, Ді Маджо лютував.

Шлюб протривав 274 дні. У документах на розлучення Монро писала про психологічний тиск з боку чоловіка. За два роки вона вийшла за драматурга Артура Міллера. Цей шлюб розпався через п'ять років. Після другого розлучення Мерилін лягла у психіатричну клініку. Там її провідував перший чоловік. Джо таємно вивіз її відпочити у тренувальний табір. Попри чутки, пара знову не зійшлася. Обоє говорили, що вони добрі друзі.

36-річна Мерилін Монро померла від передозування наркотиків 5 серпня 1962 року. Похорон влаштував Ді Маджо. Він помер у 1999-му. До кінця свого життя кілька разів на тиждень відправляв на могилу колишньої дружини у Лос-Анджелес букети троянд.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі