У Луцьку відбувся концерт фортепіанної музики

Джерело: Луцька міська рада

У Палаці культури міста Луцька відбувся концерт фортепіанної музики лауреатів міжнародних конкурсів Андрія Луньова та Анастасії Шанскової. Концерт став частиною музичного проєкту, започаткованого Луцькою міською радою з метою збагачення духовного світу лучан творами гігантів музики, що долають простір і час.

На захід завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту культури Тетяна Гнатів, а також шанувальники класичної музики нашого міста. Присутніх захопила неповторна атмосфера безсмертних творів світових музичних геніїв: Франца Шуберта, Моріса Равеля та Фридерика Шопена.

«Сьогодні ми чули музику, яка прозвучала у Луцьку на великій сцені вперше. Надзвичайно приємно, що наше місто відкриває для себе нові твори світових композиторів.

Це лише другий концерт із серії, започаткованої Луцькою міською радою разом із Волинською обласною філармонією. Я переконаний, що попереду на нас чекає ще дуже багато концертів надзвичайної фортепіанної музики, і ми обов’язково запросимо Андрія Луньова та Анастасію Шанскову знову до нашого міста. Запрошую також усіх лучан на наступні концерти», - звернувся із вітальним словом Ігор Поліщук, подякувавши виконавцям за неповторне звучання.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі