У суперлізі поки без перемог

  1. Новина відноситься до:

«Волиньбаскет-WOG» у рамках «Суперліги Фаворит Спорт» провів другий матч.

У столичному Палаці спорту лучани зустрічалися з СК «ІНФІЗ-Баскет» – дебютантами чемпіонату. На відміну від попереднього матчу з київським «Динамо», цього разу в БК «Волиньбаскет-WOG» були реальні шанси зачепитися за хороший результат.

Перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі. Господарі майданчика виграли 5 очок у першій чверті, але гості були кращими в другій десятихвилинці. На перерву команди пішли з рахунком 47:47.

Переломний момент настав у третій чверті, яку господарі виграли з різницею у 8 очок. А в заключній 10-хвилинці «Інфіз» довів перевагу до +16, відсвяткувавши історичну перемогу в «Суперлізі Фаворит Спорт».

«Програли через свої ж помилки. Ми грали свою гру, але не могли нав’язати власні правила супернику. Ми розбирали на тренуваннях всі ігрові моменти, але в грі зовсім інше вийшло. Наша команда робить перші кроки у Суперлізі. У деяких гравців є досвід виступу в елітному чемпіонаті, але як команда ми ще дуже молоді. Звичайно, простежуються у грі й позитивні моменти, але брак досвіду є вирішальним фактором. Поки всю гру ми не можемо грати рівно», – розповів головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Наступні ігри у рамках вітчизняної Суперліги «Волиньбаскет» проведе на Одещині. 5 листопада лучани зустрінуться з одеським БК «Біпа», а через два дні зіграють виїзний матч у Южному проти місцевого «Хіміка».

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Автор: Назар ТРИКУШ

Коментарі