У США в озері Верхнє виявили затонуле у 1901 році судно

Джерело: Знай

У Сполучених Штатах Америки на озері Верхнє в штаті Міннесота пошуковці знайшли судно під назвою "Hudson". Корабель затонув ще в 1901 році, а місцеві жителі прозвали його "кораблем-примарою". Про це повідомляє місцеве видання MRP News.

 

Слід підкреслити, що дане судно виявили в середині літа в 2019 році на глибині 250 метрів, проте відомо про цю знахідку стало тільки зараз.

Так, цей корабель з вантажем льону і пшениці, вийшов з порту Дулут 15 вересня 1901 року, проте після відправлення судно просто-напросто зникло в сильному штормі.

Доглядач маяка, який був розташований у цьому районі, на наступний день після катастрофи повідомив, що бачив, як тонуло "непізнане" судно. Але інших свідків цієї катастрофи не знайшли.

 

Потім місцеві рибалки знайшли трохи уламків, які належали затонулого корабля "Hudson", а також тіла деяких членів екіпажу. До того ж, справжнє місце аварії, а також доля решти моряків було невідомими.

Таким чином, у наступні десятиліття серед місцевих жителів пішли чутки про те, що це судно плаває по озеру як "корабель-привид".

Також зазначається, що для пошуків судна задіяли гідролокатор. Експерти заявили, що цей корабель був побудований в 1888 році і він залишився майже не ушкодженою.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі