Голова Волинського УКРОПу обурений діями порошенківців

  1. Новина відноситься до:

У той час, коли з українських сімей на схід України, де триває невизнана війна, відправляють тисячі годувальників, на спецоперацію проти політичних опонентів: затримання Корбана, обшуки офісів, домівок «укропівців» у Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, задіяли понад 1000 спецпризначенців на бронеавтомобілях «Кугуар» з кулеметами та у найновішому обмундируванні.

Про це йдеться у заяві голови Волинського УКРОПу В’ячеслава Рубльова щодо «політичних репресій» однопартійців.

Як повідомляє Рубльов, члени обласної парторганізації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» обурені діями порошенківської влади та «політичними репресіями», які чиняться проти їхніх однопартійців на сході України.

Так, 31 жовтня за вказівкою влади, з порушенням усіх процесуальних норм, нехтуючи законами, було затримано голову політради «УКРОПу» Геннадія Корбана.

І це в той час, коли з українських сімей на схід України, де триває невизнана війна, відправляють тисячі годувальників, на спецоперацію проти політичних опонентів: затримання Корбана, обшуки офісів, домівок «укропівців» у Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, задіяли понад 1000 спецпризначенців на бронеавтомобілях «Кугуар» з кулеметами та у найновішому обмундируванні.

Одне із звинувачень, яке начебто стало причиною затримки голови політради – розкрадання коштів із «Фонду оборони країни», який же Корбан і створив у Дніпропетровську, і до того ж був його основним донором. Саме на кошти фонду фінансувалися добровольчі батальйони, закуповувалися якісні спецавтомобілі, зброя, карабіни, медикаменти, екіпірування, засоби спецзв’язку для бійців АТО. 

Як йдеться у заяві патріотів, Порошенко нехтує усіма цінностями, за які полягли Герої під час Революції Гідності.

«Він, вочевидь, забув, що сьогодні десятки тисяч сімей втрачають своїх синів, батьків, дітей, чоловіків у досі невизнаній владою російсько-українській війні. Він не згадує, що і досі залишаються непокараними ті, хто вбивав патріотів на Майдані, ті, хто кинув помирати тисячі молодих хлопців в Іловайському котлі», - йдеться в заяві.

На їхню думку, Президент не говорить про те, що сьогодні бійці АТО з пересічних українських сімей і досі не мають нормального забезпечення елементарними речами: бронежилетами, берцами, теплим одягом, продуктами харчування, зброєю та технікою.

У той же час на відео під час затримання Корбана, яке вдалося відзняти народному депутату Борису Філатову, добре видно, у яку форму одягнуті спецпризначенці. Таке екіпірування лишається не просто мрією, а життєвою необхідністю для наших патріотів, які воюють в АТО.

Журналіст видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук також зазначає, що на спецоперацію у Дніпропетровську виїжджали бронеавтомобілі «Кугуар» з кулеметами. У той час, коли на фронті наші чоловіки своїми силами та силами волонтерів намагаються зберегти та відремонтувати старезну спецтехніку.

У своїх передвиборчих обіцянках на пост Президента України Порошенко заявляв, що не буде працювати зі старою гвардією Януковича. Однак, за інформацією Бутусова, затриманням Корбана та обшуками у Дніпропетровську 31 жовтня керував офіцер СБУ Валерій Шайтанов, який брав участь у розгоні Майдану, штурмі Будинку профспілок.

«Партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» на місцевих виборах показала досить непоганий результат, на який, вочевидь, ані Порошенко, ані його кишенькова «Солідарність», ані «Опозиційний блок», (з яким сьогодні перебуває у змові наш гарант), не розраховували», - пишуть укропівці.

Представники УКРОПу переконані, що домовленість з «Опозиційним блоком» про віддачу йому сходу – це фактично домовленість з Путіном про віддачу йому частини України, де живуть, де борються за суверенітет та незалежність українські патріоти.

Як стверджують укропівці, сьогодні від усіх нас – демократичних політичних сил, простих громадян, залежить те, якою буде наша країна.

«Ми повинні нарешті зробити вибір: президент-олігарх, який успішно продовжує розвивати свій бізнес в країні-агресора, чи патріоти – ті, які гинуть у безглуздій війні, ті, які віддають останні гроші на фронт, ті, які, не боячись тиску нинішньої влади, прагнуть змінити нашу Україну – не допустити її дерибану, знищення бідністю, узурпацією влади», - заявив голова Волинського УКРОПу В’ячеслав Рубльов.

Окрім цього, як стало відомо, «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» закликає патріотів з усієї України 3 листопада о 9:00 зібратися на мітинг під Верховною Радою у Києві на знак протесту проти політичних репресій, за звільнення політв’язнів та на захист результатів місцевих виборів.

 

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі