УКРОП: обшуки СБУ та затримання Корбана - це політичні репресії

Джерело: ТСН
  1. Новина відноситься до:

У партії «Українське партіотичне об’єднання - УКРОП» назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії Геннадія Корбана політичними репресіями.

Таку заяву зробив один із лідерів партії Борис Філатов в ефірі каналу «112 Україна», повідомляє ТСН.

За його словами, затримання Корбана проводили 8 бійців «Альфи» у балаклавах та двоє слідчих ГПУ.

«Корбана затримали на моїх очах – без пояснення причин та без жодного документу. До нього прийшли додому і почали ламати двері. Коли я підійшов (він живе по сусідству) і запитав, що відбувається, мені повідомили, що тут шукають злочинця, який, за їхніми даними, перебуває в цьому будинку. Вони зламали двері, схопили Корбана на порозі і повезли невідомо куди», – наголосив Філатов.

Нардеп також розповів, що Дніпропетровськ наразі переповнений глушниками, у місті постійно зникає зв'язок. Масові обшуки в офісах «УКРОПу» та помешканнях членів партій Філатов називає політичними репресіями.

«Тільки політичні репресії. Мабуть, комусь не подобається хороший результат УКРОПу на місцевих виборах, який ми показали, зайшовши у 15 обласних рад, 150 міських рад, більш як 200 районних рад. Можливо, хтось хоче тиснути на мене перед другим туром», - наголосив Філатов.

Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі