Презентували логотип та брендбук Вишнівської ОТГ

Джерело: Кордон

Cорок сьома чергова сесія Вишнівської сільської ради, під час якої затвердили логотип та брендбук громади відбулася 21 травня.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин розповів присутнім, що таке логотип та брендбук, навіщо вони громаді і як їх правильно використовувати для промоції ОТГ.

Розробкою логотипу та брендбуку, відповідно до наших побажань, займалася команда дизайнерів ФОП Бугайчука Антона Павловича.

Логотип Вишнівської ОТГ складається з графічного знака, текстової частини та виконаний у двох версіях – вертикальній (основна) та горизонтальній. А також у трьох колірних варіаціях – з використанням основних брендових кольорів, чорній та білій. Графічний знак поєднує в собі та відображає основні особливості громади – асоціативну складову адміністративного центру громади (с.Вишнів – вишневий цвіт, вишня) та об’єднання семи сільських рад.

Логотип легко модифікується відносно потрібних кольорів та потреб використання. Основні версії гарно виглядають на будь-якому фоні. У логотипі використаний брендовий шрифт Myriad Pro у двох нарисах. В ході роботи над створенням візуальної складової бренду громади розроблені макети: візитки, папки для документів, значок депутата ОТГ.

Щодо брендбуку (інструкція з використання логотипу), у ньому описані брендові листівки, блокноти, візитки, ручки, значки, футболки тощо.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі