Вийде книга про подвиги волинського небесного батальйону

Джерело: Прес-служба УКРОПу

Незабаром книжкові полички поповняться ще одним виданням про героїчні подвиги наших краян «Волинський небесний батальйон». У книзі зібрані розповіді про воїнів-волинян, які загинули на Донбасі захищаючи Україну, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність протягом 2014-2018 років.

Видавництво даної книги виявилося доволі затратним й ініціативна група проекту з проханням посприяти у фінансуванні видавництва звернулася до депутата-укропівця Волинської обласної  ради Михайла Імберовського.

«Як член бюджетної комісії облради я запропонував фінансування книги з обласного бюджету. В свою чергу голова комісії Ірина Вахович погодилася підтримати проект та віднайти кошти на видавництво. І ось незабаром, за підтримки голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці, дана книга побачить світ», - каже Михайло Юрійович.

Укропівець зазначає, що така література дуже потрібна сьогодні. Адже ми повинні пам’ятати про трагедії у Волновасі, Іловайську і не забувати про героїчні подвиги воїнів нашої славної 14-ої бригади.

«У цій книзі колектив газети «Вісник» зібрав інформацію про наших хлопців, які загинули у війні з Росією та про їхні подвиги. Таким чином ми увіковічнимо в історії відчайдушний героїзм наших земляків та вшануємо їхню пам'ять», - наголосив Михайло Юрійович.

Видана література буде передана, в першу чергу, родинам загиблих, які героїчно захищали нашу землю від агресора, а також в навчальні заклади області.

«Книги планують передати рідним та близьким героїв, а також розповсюдити їх у бібліотеках, школах та ветеранських організаціях аби їх прочитало якомога більше людей. Це першочергово потрібно для підростаючого покоління, та й для усіх волинян загалом, аби вони пам’ятали подвиги тих героїв, завдяки кому ми живемо під мирним небом», - зазначає депутат.


Підпишіться на «Хроніки Любарта» у Facebook та Вконтакті.

Коментарі